Eredményeink

Az NFP Nonprofit Kft. tevékenységéhez kapcsolódó projektek eredményei írásban és képekben

Döbrököz, Szomód, Kocs, Tardos, Sárisáp, Vértestolna, Dunaszentmiklós, Tokod, Pécs

 

2021. 01. 13.

2021 nyarán befejeződhet Döbrököz község szennyvízcsatorna hálózatának kiépítése

A 1 563 995 748 forint támogatási összegű „Észak- és Közép-Dunántúli szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 8. (ÉKDU 8)” elnevezésű projekt Döbrököz települést érinti. A beruházás a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében valósul meg, az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével.

  

Tovább...


2021. 01. 13.

Komárom-Esztergom megyében 7 településen folyik a szennyvízgyűjtő hálózat és a -tisztító telep kiépítése

Az 1 931 957 029 forint támogatási összegű „Észak- és Közép-Dunántúli szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 7. (ÉKDU 7)” elnevezésű projekt Szomód, Kocs, Tardos, Sárisáp, Vértestolna, Dunaszentmiklós és Tokod településeket érinti. A beruházás a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében valósul meg, az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével.

 

Tovább...


2021. 01. 14.

jól halad a Pécsi szennyvíztisztító telep korszerűsítése

Az 7 169 643 509 forint támogatási összegű „Pécs központú agglomeráció szennyvíztisztító telepének fejlesztése” elnevezésű projekt Pécs Megyei Jogú Várost érinti. A beruházás a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében valósul meg, az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével.

 

Tovább...