Eredményeink

Az NFP Nonprofit Kft. tevékenységéhez kapcsolódó projektek eredményei írásban és képekben

Bodrogkeresztúr, Celldömölk, Litér, Királyszentistván, Sóly, Vilonya

 

2021. 01. 19.

fejlesztik a hulladékgazdálkodási rendszert Bodrogkeresztúr településen

A „Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése az Abaúj-Zempléni Szilárdhulladék Gazdálkodási Önkormányzati Társulás és a Hernád Völgye és Térsége Szilárdhulladék-kezelési Önkormányzati Társulás területén” elnevezésű, KEHOP-3.2.1-15-2017-00015 azonosító számú projekt (továbbiakban: Projekt) a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében, a Kohéziós Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával, nettó 1 599 946 147 Forint támogatási összegből valósul meg, az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével.

  

Tovább...


2021. 01. 20.

javul az ivóvízminőség Celldömölk településen

A „Celldömölk ivóvízminőség-javító program” elnevezésű projekt 442 736 548 forintnyi támogatási összeggel valósul meg az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével. A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében történő beruházás Celldömölk települést érinti.

 

Tovább...


2021. 01. 21.

Litér ÉS Királyszentistván települések szennyvÍZtisztításának KORSZERŰSÍTÉSE a végéhez közeledik

A 402 359 193 forint támogatási összegű „Királyszentistván központú agglomeráció szennyvíztisztításának fejlesztése” elnevezésű projekt Királyszentistván települést érinti. A beruházás a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében valósul meg, az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével.

 

Tovább...