Eredményeink

Az NFP Nonprofit Kft. tevékenységéhez kapcsolódó projektek eredményei írásban és képekben

Csabrendek, Bezenye, Dunakiliti, Dunasziget, Feketeerdő, Rajka, Vasszilvágy, Acsád, Bük, Meszlen, Vát, Szombathely, Bozzai, Kenéz, Megyehíd, Táplánszentkereszt, Pecöl, Ivánc, Csákánydoroszló, Nádasd, Katafa, Villány, Szeged

 

2020. november 23.

 

négymilliárd forintból fejlesztik a csatornahálózatot és a szennyvíztiszító telepeket A KIS-ALFÖLD HÉT településén az Észak- és Közép-Dunántúli szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 5. (ÉKDU 5) projekt keretében

 

A 4 006 999 963 forint támogatási összegű „Észak- és Közép-Dunántúli szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 5. (ÉKDU 5)” elnevezésű projekt a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében valósul meg az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével.

A projekt jelenleg kivitelezés alatt álló „A” része Répcelak Várost, valamint Csabrendek, Bezenye, Dunakiliti, Dunasziget, Feketeerdő, Rajka településeket érinti. 

Tovább...


2020. november 25.

kehop beruházásnak köszönhetően javul a szennyvízkezelés vas és baranya megyékben

Az 5 528 789 619 forint támogatási összegű „Nyugat- és Dél-Dunántúli szennyvízelvezetési és –kezelési fejlesztés 6. (NYDDU 6.)” elnevezésű projekt „A” része Vasszilvágy, Acsád, Bük, Meszlen, Vát, Szombathely, Bozzai, Kenéz, Megyehíd, Táplánszentkereszt, Pecöl, Ivánc, Csákánydoroszló, Nádasd, Katafa, Villány településeket érinti. A beruházás a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében valósul meg, az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével.

Tovább...


2020. november 24.

megújul a szegedi távfűtés- a rókusi hőkörzet

A Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében összesen 9 fűtési kört helyeznek megújuló energetikai alapra Szegeden.

A városban két ütemben (4+5 bontásban) geotermikus hőhasznosító rendszer kerül kiépítésre, amelyek összesen 9 fűtési kört tartalmaznak. Az első ütemben négy hőkörzetben kerül kialakításra a geotermikus rendszer. A rendszerek egy-egy termelő és két-két visszasajtoló kutat tartalmaznak, melyek a termelt hőt, a SZETÁV Kft. által üzemeltetett különböző hőközpontokba adják át.

Tovább...