Eredményeink

Az NFP Nonprofit Kft. tevékenységéhez kapcsolódó projektek eredményei írásban és képekben

Szeged, Szeged-Szőreg, Röszke, Balástya, Dombegyház, Tarján

 

2020. november 16.

fejlesztésre kerül a hulladékgazdálkodási rendszer a Dél-alföldön

A „Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése a Dél-Alföldi Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás területén, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre” elnevezésű, KEHOP-3.2.1-15-2016-00006 azonosító számú projekt (továbbiakban: Projekt) a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében, a Kohéziós Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával nettó 6 749 994 150 Forint támogatási összegből valósul meg az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével.

Tovább...


2020. november 10.

MEGKEZDŐDÖTT A SZENNyVÍZCSATORNA hálózat KIVITELEZÉSE, valamint AZ új szennyvízTisztító telep ÉPÍTÉSE dombegyházon

A 2 334 041 610 forint támogatási összegű „Délkelet-Magyarországi szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 5. (DKMO 5)” elnevezésű projekt a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében valósul meg az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével Dombegyház településen.

Tovább...


2020. november 17.

kehop beruházásnak köszönhetően fejlesztésre kerül a Komárom-Esztergom megyei tarján szennyvíztiszTító telepe

A 267 121 631 forint támogatási összegű beruházás a „Tarján község szennyvíztisztító telepének fejlesztése és korszerűsítése” elnevezésű projekt a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében valósul meg az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. konzorcium vezetésével Tarján településen.

Tovább...