Mobil autómosási szolgáltatás ellátása nanotechnológiával

A REGISZTRÁCIÓS IDŐSZAK NEM AKTÍV!

 

Az NFP Nonprofit Kft. (székhely: 1139 Budapest, Pap Károly utca 4-6.; továbbiakban: Ajánlatkérő) a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) 28. § (4) bekezdésében foglaltak szerint előzetes piaci konzultációt folytat a „Mobil autómosási szolgáltatás ellátása nanotechnológiával az NFP Nonprofit Kft. részére” tárgyú eljárás előkészítése, valamint a gazdasági szereplők tájékoztatása érdekében.

Jelen felhívás nem minősül indikatív ajánlatkérésnek vagy ajánlatkérésnek. 

Ajánlatkérő a jelen felhívás alapján regisztrált gazdasági szereplők részére jogosult indikatív ajánlatkérést küldeni, valamint ajánlattételre felhívni a feladatleírásban rögzített feladatok ellátására a regisztrált gazdasági szereplőket. Ajánlatkérő ez úton is felhívja tisztelt Érdeklődők figyelmét a Kbt. 25. § (7) bekezdés b) pontjában foglaltakra, mely szerint nem eredményezi a verseny tisztaságának sérelmét és nem összeférhetetlen az olyan személy (szervezet) részvétele az eljárásban, (b) aki, illetve amely az ajánlatkérő által folytatott előzetes piaci konzultációban [Kbt. 28. § (4) bekezdés] vett részt.

Ajánlatkérő feladat- és hatáskörét meghatározó legfontosabb jogszabályok, közjogi szervezetszabályozó eszközök:

158/2016. (VI. 13.) Korm. rendelet az Európai Unió vagy más nemzetközi szervezet felé vállalt kötelezettséggel összefüggő, a 2014-2020 programozási időszakban a Kormány által a nemzeti fejlesztési miniszter hatáskörébe utalt, a távhőszolgáltató szektort érintő, energiahatékonyság növelésére és a megújuló energiaforrások alkalmazására irányuló beruházások megvalósításáról;

339/2014. (XII. 19.) Korm. rendelet az Európai Unió vagy más nemzetközi szervezet felé vállalt kötelezettséggel összefüggő, a 2007-2013 programozási időszakban a Kormány által a nemzeti fejlesztési miniszter hatáskörébe utalt beruházások, valamint a 2014-2020 programozási időszakban a szennyvízelvezetési és -tisztítási, a hulladékgazdálkodási és az ivóvízminőség-javító beruházások megvalósításáról;

 

Nyertes Ajánlattevő által ellátandó feladatok:

A Társaság által bérelt gépjárművek tisztítása nanotechnológiával havonta, átlagosan 2 alkalommal a Társaság székhelyén – Ajánlatkérő által Eseti Megrendelőben megjelöltek szerint – külsőleg, vagy belsőleg, illetve külsőleg és belsőleg egyszerre.

A gépjárművek típusai: Skoda Superb 2.0 Tdi 4x4; Skoda Octavia Style Combi 1.5 TSI; Skoda Octavia Style 1.5 TSI

A tisztítással érintett, bérelt gépjárművek minimális darabszáma 14 db, maximális darabszáma (keretszám): 30 darab.

Ajánlatkérő előzetesen egyeztet a nyertes Ajánlattevővel a szolgáltatás igénybevételének tárgy hónapon belül várható napjairól.

Ajánlatkérő a szolgáltatás igénybevételének konkrét napján a mosási feladattal érintett gépjárművek típusáról és konkrét darabszámáról a megkötendő szerződés mellékletét képező Eseti Megrendelőt készít.

Ajánlatkérő külső tisztítás alatt az alábbiakat érti:

Karosszéria mosása és waxolása az ablakok és a keréktárcsák tisztítása külső műanyagfelületek és gumik ápolása. 

Ajánlatkérő belső tisztítás alatt az alábbiakat érti:

Szőnyegek, utastér, csomagtér porszívózása, belső műanyag felületek ápolása, ajtófalcok és az ablakok belső tisztítása.

A teljesítés időtartama: vállalkozási keretszerződés kerül megkötésre, tervezetten a keretszerződés aláírásától számított 48 hónapra vagy a keretösszeg kimerüléséig.

 

  Jelentkezési lap

  Tájékoztatás